lauantai 6. joulukuuta 2008

Pedon merkki: Voitto Ramu

Sotketaan asioita.


PEDON MERKKI ei ole mikään tekninen laite.

Kyse on yksiselitteisesti HENGEN merkistä.

Harhaoppinen Väinä Hotti on ajanut tuota mikrosiru- asiaa innolla perustuen järjenpäätelmiinsä.

Hengelliset asiat eivät tässä lopussa muutu elektroniseksi.

Kuten kirjoituksestani käy selville, niin pedon merkillä merkitseminen tapahtuu vasta sen jälkeen kun KUMARRETAAN PETOA, ne jotka eivät kumarra petoa, ne KAIKKI TAPETAAN. KAIKKI tuolloin elossa olevat siis ottavat pedon merkin.

Eli, kysessä on ajanjakso jolloin pyhät on temmattu Karitsan hääaterialle, sillä aikaa täällä maanpäällä ne 144-tuhatta evankeloivat kansoja ja paljon tulee ihmisiä uskoon, mutta koska he eivät suostu kumartamaan peroa, niin heidät kaikki tapataan.

"Ilm 13:7. Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot.
8. Ja kaikki maan päällä asuvaiset kumartavat sitä, jokainen, jonka nimi ei ole kirjoitettu teurastetun Karitsan elämänkirjaan, hamasta maailman perustamisesta."

14. Ja se villitsee maan päällä asuvaiset niillä ihmeillä, joita sen sallittiin tehdä pedon nähden; se yllyttää maan päällä asuvaiset tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi.

15. Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne TAPETTAISIIN

16. Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,
17. ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.
18. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.

Koska kaikki ne jotka eivät kumarra pedon kuvaa ne tapetaan. JOS tuo vaihe olisi ennen tempausta, niin elossa temmattavia ei olisi ollenkaan, koska kaikki uskovat on tapettu.

No- näistä laajemmin ja tarkemmin tuossa kirjoituksessani- lue sieltä.

Ei kommentteja: