lauantai 6. joulukuuta 2008

G12 oppi

Hirmuinen autoritäärinen, hierarkinen ja okkulttinen kontrolli- ja manipulaatiosysteemi tekemässä rynnäkköä Suomeen ja varsinkin helluntaiseurakuntiin!
> Kristillisen viikkolehden numerossa 37 oli Usko Katon artikkeli G12-liikkeestä, jota esiteltiin hyvin myönteiseen ja innostuneeseen sävyyn ilman pienintäkään kritiikkiä. Tätä solusysteemiä on sovellettu mm. Kensington Temple helluntaiseurakunnassa jo kolme vuotta. Lue oheinen G12 esittely (Government of twelve = kahdentoista hallitus) ja kahden henkilön todistukset omakohtaisista kokemuksistaan tuossa liikkeessä, niin tiedät mistä on kysymys.
>
>
> "Minä olen varma, että tämä on Jumalan aika Euroopalle ja että olosuhteet ovat oikeat näylle kahdentoista hallituksesta. Hengellinen ilmapiiri on muuttumassa, niitä voimia, jotka ovat estäneet Kristittyjä johtajia ymmärtämästä ja vastaanottamasta tätä näkyä, ollaan poistamassa."
> (Osa Pastori Cesar Castellanos'in pahaenteisestä tervehdyksestä G12 Euroopan porttaalin etusivulla, internet-osoite: www.g12harvest.org)

Ei kommentteja: