lauantai 6. joulukuuta 2008

Onko uudestisyntyminen tunne?

Miten on? Onko uudestisyntyminen TUNNE; että koetaan syntisyyttä? Jopa itketäänkin ristin juurella ajatuksissa, mutta riittääkö pelkkä tunne?

Kun siinä on itketty, on taas hetken hyvä olla ja elämä jatkuu.Samaa hyvänolon tunnetta voidaan kokea, kun jonkun puolesta rukoillaan ja siinä voi jopa päästä vapaaksi vaikka tupakasta? Tai narkeista? Tai viinasta? Mutta ei se >>vapautuminen>> vielä ole uusi syntymä!

Kuinka todellista ovat Jeesuksen Kristuksen ristiin naulitut kädet ja jalat sinulle? Entä puhkaistu kylki? Piikkikruunu Hänen päässään? Oletko SINÄ kuollut ristillä; vai tunteiletko?

Tässä ei ole kysymys siitä, miltä tuntuu! Jos se on vain tunne, se haihtuu; niin kuin tunne haihtuu. Taas saat itkeä syntejäsi, jotka eivät jätä sinua, vaikka pääsitkin esimerkiksi oluen juonnista vapaaksi.

Sanoma Golgatan Jeesuksesta Kristukseta vaikuttaa uskon sydämessä, että voi nähdä syntinsä ja hylätä ne. Ei 90% tai 25% tai 99%, vaan 100%! Jumalan uudestisyntyminen koskee koko ihmistä, ihmisen kaikkia alueita ja koko elämää. Jumalan Sanan valo on se peili, jossa uskova saa itseään peilailla, niin että kaikki piilotkin tulevat näkyviin.

Eikä silloin ole tunteiluista kysymys, vaan elämästä, käsistä ja jaloista jotka naulittiin samalle ristille Jeesuksen kanssa. Jeesuksen kanssa sinun ja minun kylki puhkaistiin; koko olemuksemme ja Jeesuksen piikkikruunussa lävistettiin meidänkin päämme; meidän ajatuksemme ja mielemme oikut.

Jumalan Sana, on Elävä Sana, uuden ihmisemme ravinto, jonka on tultava meidän henkeemme niin, että siitä eletään. Siitä tulee elämässämme puntari mitta ja majakka kaikessa. Eikä se ole vain papeille ja harvoille ihmisille tarkoitettu, vaan jokaiselle, joka on Jumalan Hengestä syntynyt. Usko Jeesukseen Kristukseen ei ole tunne, vaan Elämää Jeesuksesa Kristuksessa, Jumalan Sanassa ja Valossa.

Ei kommentteja: