lauantai 6. joulukuuta 2008

G12 oppi

Tässä nyt olisi niitä leivonnaisia taas! Johtajia koulutetaan ja ja johtajiksi koulutetaan. Raamatun mukaan Jumala on aina itse kouluttanut johtajansa, jotka Hän myös itse siihen tehtävään kutsuu. Jumala kutsuu ja kouluttaa. Ei mikään komitea eikä edes pyhä vejeskunta, sisarista puhumattakaan.

Ei Moosestakaan mikään komitea kouluttanut, tai kutsunut. Jumala koulutti hänet erämassa. Kun sai nelkyt -vuotta siellä lampaitten perässä kävellä yötä päivää, niin siinä ne omat johtajuus haaveetkin karisi. Mutta kuka se näiltä meidän ajan karismaattisilta johtajilta ne luulot karsii? No, jos sattuu että joku karsii, niin heti toinen siunaa niitä lisää, niinhän tämä johtajuus pelaa.

Jos nyt joku sinne erämaahan Jumalan kouluun sattuisi joutumaan, niin hänet pitää heti sieltä saada pois, jos ei muuten, niin ajetaan ne "erämaa henget" komitean avulla muualle, ja taas ollaan johtajaa. Johtajien johtavuuttakaan ei saa kyseenalaistaa. Muuten johtajien jumala rankaisee. Eikö olisi aika herätä jo? Eikö voitaisi odottaa hitä herätystä, kun ihmiset vapautuvat uskonnollisesta hulluudestaan?

Ei kommentteja: