torstai 4. joulukuuta 2008

Valehtelevatko taivaassa kävijät? Esimerkkejä:

Pastori Ekechukwu kertoo käyneensä taivaassa ja helvetissä.

Hän uskoo olevansa Jumalan antama merkki ihmiskunnalle. Bonnken järjestön haastattelema Ekechukwu kertoo, kuinka kaksi enkeliä tuli hänen luokseen ambulanssissa matkalla sairaalaan. Nämä veivät hänet taivaaseen ja helvettiin.Taivaassa hän näki joukon, joka näöltään ja rodultaan oli yhtäläistä.Kukaan ei näyttänyt vanhalta tai nuorelta. Kaikki toimivat yhtenä ja palvoivat yhdessä ”ihan kuin jonkin sähköisen kytkimen ohjaamina”.
(Äärikarismaattisuus tuntuu mieltyneen kuvaamaan moniajumaluuteen liittämiään seikkoja sähköisinä ilmiöinä.)

Mutta oli taivaassa yksi vanhemmankin näköinen olento, jota Daniel ensin luuli Jumalaksi. Enkeli sanoi tämänolevan Aabraham. Kun enkeli näytti Danielille taivaan asuinsijoja (mahtavia kartanoita)hän mainitsi, että ”Kartanot ovat valmiita, mutta Jumalan pyhät eivät. Jeesuksen tulo viivästyy, koska kristityt seurakunnassa eivät ole vielä valmiita”.

(Äärikarismaattisen opin mukaan, jossa Kristus ei ole kaiken täyttymys, vaan tarvitaan erityinen voittava seurakunta maan päälle ennen Kristuksen tulemusta…).

Helvetissä oli tervetulokyltti: ”Tervetuloa helvetin porteille”.

Siellä oli täysin pimeää, mutta enkelistä lähtevä valo valaisi sen verran, että Daniel näki siellä olevien mm. syövän omaa lihaansa ja oksentavan sitä (ihmissyöjät). Muutkin eri syntien harjoittajat joutuivat tekemään omaan syntiinsä kuuluvia asioita omissa ryhmissään. Seuraavaksi enkeli viittasi siihen, että Danielin paikka olisi helvetissä. Kun tämä puolusteli itseään, enkeli luki Raamatustaan Matt.5:21-22.

Pastori muisti nyt, että hän oli sanonut pahasti vaimolleen ja oli ollut anteeksiantamaton. Enkeli kuitenkin kertoi hänelle, että hän saa ”toisen tilaisuuden” mennä takaisin, koska ”rikkaan miehen pyyntö”, (Luuk.16:19-31) varoittaa elossa olevia helvetin kauhuista, toteutuu Ekechukwun kautta ”viimeisenä varoituksena tälle sukupolvelle”.

Lopuksi Daniel vietiin vuoren huipulle, jossa oli pimeä reikä.Huipulla seisoi mies, jolle enkeli luovutti Danielin. Pian pastori käsitti, että mies oli saksalainen evankelista Reinhard Bonnke. Enkeli sanoi, että tämä mies auttaisi Danielia levittämäänpelastuksen sanaa. [7] Bonnken mukaan pastorin kokemuson ”merkki taivaasta”. [8]

Ei kommentteja: