torstai 4. joulukuuta 2008

Eksytys - väärennetyn evankeliumin seuraaminen

Lainaus:
Täällä on joitakin kirjoittajia, joiden housuissa minä en haluaisi olla Jumalan edessä, niin kärkkäitä ja valmiita he ovat ilman mitään näyttöä ja valheellisin väittämin tuomitsemaan Jumalan työtä ja palvelijoita, kenet vääräksi profeetaksi ja kenet eksyttäjäksi, vaikka Jumala on tunnustautunut mukaan näiden toimintaan. Paavalihan sanoo (1 Kor 10) "Sillä ei se ole koetuksen kestävä, joka itse itseään suosittelee, vaan se, jota Herra suosittelee." Jumalahan puhui Cindy Jacobsille ja MetroAuto areenan omistajalle siitä, ett Herra tahtoi antaa tuon rakennuksen Nokian herätyksen käyttöön, ja Jumala on Nokian herätyksen piirissä pelastuneiden monien kymmenien ihmisten muuttuneen elämän kautta todistanut Markku Koiviston palvelijakseen.

Omasta kokemuksesta tiedän, että Jumalan työtä ja palvelijoita vastaan nousemisella voi olla vakavat ajallisetkin seuraukset.


vastaan:


Vastaus:
Mitä tulee noihin mainitsemiisi, jotka ovat mielestäsi Jumalan asialla, niin saathan toki pitää mielipiteesi, mutta jos Raamatun valossa asiaa arvioimme, niin kevyesti nousee Koivisto ja kumppanit siinä vaa'assa. Enkö aikaisemmin jo sanonut , että Kristuksen palvelijat eivät ole mestariaan kummempia? Ei Jeesus ollut mikään ylimielinen PR-heppu, joka vähän tuosta noin vaan kaatoi parit tyypit, että hokkus pokkus vaan!

Niin kuin köyhälle kansalle näytöksi miten meillä jyllää nämä taivas bisnekset! Kuule, Mooseksen kirjassa on ihan kädestä pitäen annettu resepti, mitä nämä julistajat ovat. Kun Mooses oli Jumalan kanssa neuvotteluissa ollessaan saanut tehtäväkseen vapauttaa väen sieltä Egyptin orjuudesta, Jumalan itsensä antamilla valtuuksilla, niin eikös siihen pitänyt sen Faaraon noitien tulla estämään tätä vapaaksi pääsyä! Milläkö tavalla ne esti?

Sillä tavalla että ne matkivat Jumalan tekoja, saadakseen Faaraonkin uskomaan ettei siinä Jumala ollut asialla, vaan sama homma pyöri poppamiestenkin areenalla. Mutta kuule, Jumala oli silloinkin Jumala, se minkä Hän oli päättänyt Mooseksen avulla tehdä, sen Hän myös teki. Lue sieltä miten kävi. Samalla tavalla se on tänäkin päivänä. Näitä poppamiehiä ja poppanaisia pyörii areenoilla Jumalan tekoja matkimassa, yrittääksensä pimittää ihmisiltä Jumalan itsensä ja Jumalan avun, joka ei ole kenenkään matkijoitten käsissä, vaan Jumalan käsissä.

Ihmiset on saatu unohtamaan Jumalan apu, heidät on petetty, he kääntyvät ihmisten puoleen, joista on tehty palvonnan kohteita, näistä itseriittoisista olennoista, joilla on oma armeijansa heitä puolustamassa, ja heidän asiaansa ajamassa! Jumala ei toimi röyhkeästi eikä alas painamalla jo alas painettuja! Jumalan apu ei maksa köyhän eläkeläisen viimeistä kolikkoa, eikä Jeesus ottanut maksua kansalta, että he voisivat Häntä kuunnella ja parantua!

Jumala ei anna väärää toivoa jo kaiken toivonsa menettäneelle, vai antaako muka? Savuavaa kynttilää Hän ei sammuta, mutta juuri sitä tekevät nämä Isoiset, ne vievät kaiken toivonkin! Ja heitä ei saisi arvostella! Pitkissä rukousjonoissa ihmiset odottavat Jumalan apua, saada kohdat Elämän Herran, mutta kuinka käy? PR-saarnaaja juoksee rukousjonon päästä toiseen päähän, ja huutaa kuin eläin, edes pysähtymättä kenenkään kohdalle, kysymään asioita!

Siitä sitten kansa lakoo maahan, sekö on Jumalan apu tänään? Kuperkeikalla ei ole ennenkään mitään ratkottu, eikä ratkota edes Jumalan nimeä käytettäessä. Kuule, Jumala on tullut nostamaan ihmiset maasta, ei niitä sinne kaatamaan! Häpäisisikö Luoja omat luotunsa moisella poppanäytöksellä?

Ei ole tehnyt sitä ennen eikä tee nyt! Se mitä Sinä ja kumppanisi puolustatte, on eksytystä josta Raamattu varottaa, sillä vaara on että valitutkin joutuvat eksyksiin. Enemmistö on tietenkin Poppamiesten ja naisten puolella, sillä saahan siinä elämyksiä sellainen joka ei syntejään ole tullut katumaan, vaan saamaan vähän laastaria syntinsä päälle, eli tunnelmia ja muuta mukavaa, voipa jonkun jalkakin kasvaa, tai onhan niitä suolisolmun aukojia, tai sydämiin erikoistuneita, pitää vaan löytää se sopiva jeesus! Sillä niitä riittää.

Mutta Golgatan Jeesuksen Kristuksen seuraajia he eivät ole, elleivät velhouksistaan parannusta tee. Heitä Sinä kehtaat puolustella. Oletko koskaan joutunut kuuntelemaan Jumalaan pettyneen ihmisen itkua? Oletko valvonut kaikkensa menettäneen ihmisen öitä, kun ei apua tule enää lääkitykselläkään, vaan sielu on rikki revitty ja elämä, jonka piti olla Jeesuksen seuraamista, päättyikin jonnekin muualle tuosta POPPAMIES KÄSITTELYSTÄ johtuen.

Näitä pettyneitä ei ole yksi eikä kaksi, vaan heitä on monia, ja tästä pitäisi olla hiljaa. Sanoma Golgatan ristin työstä, jonka Jumalan Poika teki , että ihmiskunta Häneen uskomalla 'pelastuisi eikä hukkuisi, se on voimassa vielä tänäänkin, ja Jeesus Kristus parantaa synnin haavoista, Hänen tykönsä voi aina tulla, aikaa on ja ketään ei työnnetä pois.

Ei kommentteja: