perjantai 5. joulukuuta 2008

Kokemus kristillisyydestä

Viktor Klimenko antoi kerran shokkihoitoa kirkkokansalle, kun uskalsi sanoa laulujensa jälkeen, että nyt varmaan monet siellä penkeissä tuumasitte, että kyllä oli Pyhässä Hengessä laulettuja lauluja, mutta sanoi väittävänsä, että tekniikka siinä vaan pelasi!

Ihmiset haukkoi henkiään. Samoin hän mainitsi, että se on ollut hänen ammattinsa monet vuodet, samoin kuin puhuminen voi olla jollekin toiselle, ja että siinäkin se tekniikka pelaa. Osataan vaan käyttää kaikkia käytettävissä olevia tehokeinoja sanoman perille menemiseksi.

Samoin se on kaikkien muittenkin puhujien kohdalla, varsinkin Karismaattisen puhujan kohdalla. On sitä vaikka muillekin jakaa. Tällainen ihminen on manipuloinnin ekspertti! Kaikki menee perille, kun vaan osataan lanseerata asiat tehokkaasti.

Mitä hulluimmalta vaikuttava asia menee täydestä, kun se vaan osataan pohjustaa karismaattisesti. Amerikkalaisuus ei ole niin kovin kaukana tästä suomalaisestakaan kokemuksellisuuspolitiikasta!
Kyllä suomalaisetkin osaavat tuntea ja kokea. Varsinkin suurissa joukkotapahtumissa, kun se on luvallista ja kaikki muutkin tuntevat ja kokevat ja hilluvat ja uskovat ja ylistävät.

Toisin sanoen, siitä yhteishillunnasta on tullut se yhteinen usko. Kaikki on luvallista ja kaikki uskotaan. Yhdessä. Joka ei ole kokemassa ja tuntemassa, SIIS SIINÄ YHTEISESSÄ IHANASSA SUURFIILIKSESSÄ, EI OLE USKOSSA.
-------------------------Missä uskossa?---------------------

Ei kommentteja: