perjantai 5. joulukuuta 2008

Baalin palvelua

Baalin papisto on olemassa tänäänkin. Mutta tänään ei oikein saa kutsua heitä Baalin papistoksi, kun se herättää erimielisyyttä ja erimielisyyden kohdatessa on pakko ajatella että missä sitä oikein mennään? Ja kun uskovainen ajattelee missä mennään, niin silloin on otettava Raamatusta selvää, mutta se ei oikein passaa kaikille.

On sivistyneempää käyttää heistä nimitytä >uskonnolliset<. Heille on erittäin mieleen harrastaa uskontoa. He harrastavat teologista ajattelua ja teologinen katsantokanta on heille erittäin mieleen. Heille tapahtuu aina uutta. JA SUURTA. JA VIELÄKIN SUUREMPAA ON AINA LUVASSA! JA TULOSSA JO!

Uskonnollinen maailma odottaa SUURTA herätystä. Ja sen se saa itse aikaan. Milloin vaan! Ja missä vaan! Se vaan ylistää tarpeeksi kauan! Ja kiitää tarpeeksi kauan! Ja huomioi, se uhraa tarpeeksi paljon rahaa ja aikaa jumalallensa. Uskonnollinen ihminen ei arvostele mitään, kaikki se uskoo kärsii ja kestää.

Ne, jotka arvostelevat, kaivavat omaa hautaansa, koska enemmistö ei koskaan voi olla väärässä. Uskonnolliselle ihmiselle ja väestölle jumala ilmestyy konkreettisesti! Jumala tuntuu kuuluu ja näkyy kaikissa toiminnoissaan. Uskonnollisen maailman jumala on toimiva jumala ja jota ihminen saa komentaa ja määrätä.

Uskonnollinen jumala siunaa kaatamalla ja sähköisellä voimalla missä vaan, aikaan ja paikkaan katsomattaa, missä ikinä jotakin tai jokin siunaus on meneillään; siellä kaadutaan ja ylistetään ja kiitetään; ja sairaita paranee. Myös eläinkunta on uskonnollisen maailman uskonnollisen jumalan suuri siunaus.

Sanoohan Raamatun sanakin, että eläintäkin JUMALA Siunaa! Ja kun jumala tulee ihmisen tasolle, niin jumala tulee ihmiseen eläimenäkin, niin että sihinä kuuluu! Ja karjunta kuuluu! Ja mylviminen kuuluu! Ja kiekuminen kuuluu! Ja mikä parasta, nämä eläimet saavat olla penikoita, joita parannetaan uudella menetelällä, vaippamenetelmällä!

Ulostaminen kuuluu normaaliin elämään, siis myös uskontoon! Siinä ei ole mitään väärää, vaan se on uskonnollisen maailman suuri edistysaskel, kohti aikuisuutta - aitoutta! Uskonnollinen maailmaa hoitaa yhteiskuntaansa. Hellästi ja huolellisesti. SE vaalii ja Rakastaa. Rakkaus on Suurin, Rakkaus ei koskaan häviä. Jos ei ole Rakkautta, ei ole mitään. Rakkasus peittää kaiken! Rakkaudesta tunnetaan uskonnollisuuden veljeskaarti!

Veljeys on Rakkaus, Rakkaus on Veljeys! On vain Rakkaus. Jumala on Rakkkaus! Siksi Rakkaus parantaa kaikki! Se tekee vapaaksi! Eläköön vapaus! Rakkaus vapauttaa erimielisyydestä, kun se erimielisyyden demeni ajaetaan syvyyteen! Laiskuus ja saituus> syvyyteen! Kaikki sairaudet>syvyyteen! Heikkous ja arkuus demonit syvyyteen vaan! Vahvuus on jumalallista!

Avioerojen demonit vaan syvyyteen! Huoruuden ja himojen demonit syvyyteen. Voi, näin Ihanasti toimii uskonnollien yhtys, se todellinen yhteinen yhteys! Voi, ah, kun yhdessä saamme olla suuria vahvoja väkeviä, siirrämme vuoria, rakkauden nimessä ja voimalla!

Uskonnollisella maailmalla on hengen yhteys, yksi suuri yhteinen henki! Joka aivan aivan pian valloittaa koko maailman, ja kaikki kaikki tulevat siihen yhteiseennsamaan ihanaan liikehdintään, jossa kaikki on luvallista ja siunattua.

Niin ja kaikki tietenkin Jeesuksen nimessä, niin raamattu sanoo?Joko sinä olet uudistunut rakkauden henkeen ja puhunut rakkauden kielillä ja profetoinut rakkauden sanomia? Voi voi, pian Rakkaus on valloittamassa pankit ja maat! Ja sydämet .


PS. Arvostelijat eivät kuulu rakkauden veljeskuntaan. Ja joka arvostelee rakkautta on uskonnollisen jumalan tuomion alainen.
?Onko tuttua?
Tätä
on

BAALIN
palvelu tänään!

Ei kommentteja: